Annejelle Maas
   
Mijn naam is Annejelle Maas en op donderdag en vrijdag sta ik als leerkracht in het pirateneiland. Dit doe ik samen met Linda en we gaan er met de kinderen weer een super jaar van maken! Op dinsdag ben ik ook op school, maar heb ik geen groep. Op die dag ben ik met andere zaken bezig, omdat ik ook onderbouwcoördinator ben. Als onderbouwcoördinator ben ik het aanspreekpunt van de groepen 0 t/m 4 en zorgen we ook voor een doorgaande lijn tussen de Boemeltrein en de groepen 1-2. Tevens ben ik ook VVE-coördinator en zit ik bij de gemeente in de stuurgroep VVE. Samen met Rianne ben ik ook coördinator meer-en hoogbegaafdheid, een erg leuke uitdaging om mee bezig te zijn! 

Sinds vorig schooljaar ben ik ook coördinator gezonde school en daarvoor ben ik een keer in de twee weken op woensdag op school.

Ik heb een zoon van 19, Rik, die dit schooljaar aan zijn 2e jaar op de TU in Eindhoven begint.
In mijn vrije tijd lees ik graag, wandel ik veel en speel ik in de Venlose revue. Verder help ik vaak achter de schermen bij de musicalgroep van Rik en doe ik graag gezellige dingen met vrienden. 

Ik hoop dat we ons veel zien komend schooljaar en wens iedereen een heel gezellig, leerzaam en mooi schooljaar toe!  

 

 Linda Vercoulen

Mijn naam is Linda Vercoulen. Ik werk sinds 2009 op de Triolier. Ik heb gewerkt in de groepen 1-2, 3-4 en 5-6. 
Dit schooljaar sta ik voor het derde jaar, naast Annejelle, in het Pirateneiland. Ik werk hier op maandag en dinsdag. Op de woensdag ben ik te vinden bij de Ontdekkers (groep 5-6). 

Samen met mijn partner hebben we twee dochters, Pien en Mees. 
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met ons gezin leuke dingen te doen, te lezen, series te kijken en een spelletje te doen met mijn vriendinnen.
 
Tot ziens op de Triolier!