Annejelle Maas

Mijn naam is Annejelle Maas en op donderdag en vrijdag sta ik als leerkracht in het pirateneiland. Dit doe ik samen met Linda en we gaan er met de kinderen weer een heel mooi jaar van maken! Op dinsdag ben ik ook op school, maar heb ik geen groep. Op die dag ben ik met andere zaken bezig, omdat ik ook kwaliteits coördinator onderwijsontwikkeling (onderbouw) ben. Ik ben het aanspreekpunt van de groepen 0 t/m 4 en we zorgen ook voor een doorgaande lijn tussen de Boemeltrein en de groepen 1-2. Tevens ben ik ook VVE-coördinator en zit ik bij de gemeente in de stuurgroep VVE. Samen met Rianne ben ik coördinator meer-en hoogbegaafdheid, een hele mooie uitdaging om mee bezig te zijn! Voor het derde schooljaar ben ik ook coördinator gezonde school en daarvoor werk ik iedere woensdagochtend.

Ik heb een zoon van 20, Rik, die dit schooljaar aan zijn 3e jaar op de TU in Eindhoven begint.
In mijn vrije tijd lees ik graag, wandel ik veel, speel ik graag toneel en zing ik graag. Verder help ik als vaste medewerker van Stichting musicalgroep Stella Duce daar veel achter de schermen. bij de kleding en de grime.
Ik hoop dat we ons veel zien komend schooljaar en wens iedereen een heel gezellig, leerzaam en mooi schooljaar toe!  

   Linda Vercoulen

Mijn naam is Linda Vercoulen. Ik werk sinds 2009 op de Triolier. Ik heb gewerkt in de groepen 1-2, 3-4 en 5-6. 
Ik sta naast Annejelle, in het Pirateneiland. Ik werk hier op maandag en dinsdag. Op de vrijdag ben ik te vinden bij de Ontdekkers (groep 5-6). 

Samen met mijn partner hebben we twee dochters, Pien en Mees. 
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met ons gezin leuke dingen te doen, te lezen, series te kijken en een spelletje te doen met mijn vriendinnen.
 
Tot ziens op de Triolier!