27-03-2023
Jeelo-project 'maken van je eigen product'.
De afgelopen weken zijn wij bezig geweest met het thema 'maken van je eigen product'. Daarbij hebben we zelf verschillende producten gemaakt. Zo hebben we samen met Floor Geerlings gewerkt met Textiel. Daarbij hebben we onze eigen kledingstukken ontworpen. Ook hebben we een eigen lavalamp gemaakt. We hebben veel geleerd van de verschillende processen die belangrijk zijn bij het ontwerpen en maken van een nieuw product!
           
 
        

08-11-2022
Bezoek aan het rijksmuseum.

Op donderdag 3 november hebben wij met beide groepen 7/8 het rijksmuseum bezocht. Binnen ons thema 'leren van personen over vroeger' hebben wij in het museum een rondleiding gekregen binnen 'de gouden eeuw'. Na deze rondleiding mochten de kinderen aan de slag met een eigen landkaart in de stijl van de 17e eeuw. We hebben een fantastische dag beleefd met z'n allen! 

  

04-10-2022
Schoolkamp!
Op 28,29 en 30 september zijn we met onze groepen op kamp geweest in Haelen. Tijdens dit kamp hebben we ontzettend veel leuke activiteiten gedaan. Zo zijn we gaan zwemmen, hebben we sportspellen gedaan, hebben we gedanst tijdens de disco en hebben we genoten van nog meer activiteiten. Het was geweldig en we hebben genoten met z'n allen. We hebben nu al zin in het schoolkamp van 2023!Thema 'zorgen voor jezelf en anderen'.
Tijdens dit thema gaan we aan de slag met leren over ons lijf. Zo zijn we in de groepen begonnen met het maken van een mindmap over botten, bloedsomloop, spieren en spijsvertering. Ook hebben we bezoek gehad van Koen. Hij is fysiotherapeut en vertelde enthousiast over zijn werk. Aan de slag met ICT.
Vanaf dit schooljaar starten we in de bovenbouwgroepen met onderwijs binnen de ICT vaardigheden. In groep 7/8 zijn we gestart met het maken van presentaties binnen de google workspace. Door middel van verschillende opdrachten hebben de kinderen geoefend met het maken en ordenen van presentaties. De komende weken gaan we hier nog meer over leren. De kinderen waren erg enthousiast!