Maart 2024
Perspectieftekening bij rekenen.
Tijdens onze rekenles zijn we niet alleen bezig met sommen. Ook komt ruimtelijk inzicht geregeld aan bod. Tijdens deze les moesten de kinderen een ladder met schaduw tekenen. Het was even lastig in het begin, maar de eindresultaten mogen er zijn! 

     

     
December 2023
Spellen met ouderen.
Binnen ons huidige thema hebben we ook met de ouderen van de Offenbeckerhof spellen gespeeld. Het was voor de kinderen erg leuk om met ouderen deze spellen te spelen. Voor de mensen daar was het ook erg geslaagd!
   
    

    


Knutselen voor de kerstmarkt.
Met beide groepen 7/8 hebben we ontzettend mooie werkjes gemaakt voor de kerstmarkt. Onder begeleiding van ouders, oud collega's en stagiaires hebben de kinderen er iets moois van gemaakt. 

    
September 2023
Wij zijn inmiddels goed gestart in beide groepen 7/8. Zo hebben we veel werkvormen gedaan die in het teken stonden van 'de gouden weken'. Elkaar leren kennen en een groep vormen is in de eerste periode erg belangrijk. Dit is in beide groepen duidelijk aan bod gekomen. Op de foto's is te zien dat we bezig zijn met de dingen die horen bij een 'veilige groep'. Dit hebben we uitgewerkt in afspraken voor de hele groep. De kinderen vonden het erg leuk om mee te mogen denken!