16-02-2023
Ook bij het Pirateneiland zijn we volop in de vastelaovessfeer. Deze week mogen we ons iedere dag al een beetje verkleden. Een hoed, een pruik, gekke haren of zelfs in de pyjama naar school, het kan niet gek genoeg zijn! 
Vrijdag komen we allemaal helemaal verkleed en geschminkt naar school, super leuk.

20-01-2023

Vorige week zijn we met de hele school van start gegaan met het nieuwe jeelo project 'veilig in het verkeer.' Op het schoolplein konden kinderen kennismaken met verschillende elementen die je in het verkeer tegenkomt, zoals: een stoplicht, een verkeersregelaar of oversteekplekken. In de klas zijn we ook aan het kijken naar alles wat met verkeer te maken heeft. Zo hebben we gekeken wat er allemaal op een fiets zit, hoe en waar je veilig kan buitenspelen en welke vervoersmiddelen er allemaal zijn. We kennen de verschillende voertuigen en dat is goed om te weten, want als eindproduct maken wij allemaal ons eigen fantasie voertuig. We mogen zelf weten wat we maken en hoe we dit doen.
Ze zien er allemaal ontzettend leuk uit!


02-12-2022
We zijn bezig met het thema 'Leren van personen van vroeger'. We hebben het dan bijvoorbeeld over: Annie MG Schmidt, spelletjes van vroeger en de levensloop. Als afsluiting maken we een collage van onszelf.


    

    

Sint en piet komen elke dag wel even op bezoek bij ons in de groep. Elke dag zien ze er net weer een beetje anders uit. Ze bezorgen veel pakjes en schrijven graag in het grote boek.

11-11-2022
Op dinsdag 1 november zijn we aan de slag gegaan met het maken van onze lampionnen voor Sintermerte. Dankzij het harde werk van de kinderen en de hulp van verschillende papa's, mama's, opa's en oma's hebben we hele mooie lampionnen gemaakt. Bedankt hiervoor! Vandaag hebben we Sintermerte gevierd. We hebben een optocht gelopen door de gang en hebben bij het kampvuur Sintermertes veugelke gezongen. Wat zat het weer goed mee en en wat was het leuk!
23-09-2022
We zijn bezig met het project 'Zorgen voor jezelf en anderen'. Hier leren we veel nieuwe dingen over gezond eten en over ons lijf. We leren dat het belangrijk is om goed voor onszelf en anderen te zorgen en dit doen we dan ook lekker in onze eigen spa welness.