Kerstontbijt 

De laatste schooldag voor de kerstvakantie begonnen we met een heerlijk ontbijt. We hadden thuis allemaal hapjes gemaakt en deze meegenomen naar school. Zoals jullie op de foto kunnen zien waren dit heel wat hapjes. De klas was gezellig versierd en we hebben heerlijk gegeten van de hapjes.
  

Kerngezond

Gisteren hadden we de tweede les van Kerngezond. Eerst werd er in de klas verteld over fair play. Wat is dat eigenlijk en hoe zie je dat terug in de sport. Daarna gingen we in de zaal boksen. We leerden verschillende stoten die horen bij het boksen. Het was een leuke en leerzame activiteit. 

Vrijdagmiddagactiveit 

Vrijdag hadden we weer een vrijdagmiddagactiviteit op de planning staan. Deze keer gingen we koken, of eigenlijk bakken. We hebben heerlijke koekjes gemaakt die we na het bakken mochten versieren. Ze waren heeeeeerlijk! 

kerngezond 

Op dinsdag 4 oktober hebben we met z'n allen enorm genoten van de eerste activiteit van Kerngezond bij "Het Limburgs Uitje". Onder een stralend zonnetje hebben onze leerlingen hun conditie en krachten getest op de verschillende Wipe out banen. 

Ook hebben we meegedaan aan de scholen challenge, waarbij we 4 onderdelen hebben afgewerkt:
-Balpong
-Bandenrace                                       
-Wasmachinebal
-​​​​Ijzeren bal