11-11-2022
In de hele school zijn wij bezig met het Jeelo thema 'Leren van personen van vroeger'. De kinderen van de groepen 3-4 leren bijvoorbeeld vanalles over Vincent van Gogh, Rembrandt van Rijn, Aletta Jacobs en nog veel meer helden van vroeger. 

Zo ook over Anne Frank. Afgelopen week heeft Finn uit groep 7-8 samen met zijn vader een presentatie gehouden over Anne Frank voor alle kinderen van groep 3-4. Ze hadden een heleboel materialen bij zich, zoals kogelhulzen, foto's, onderscheidingen en medailles. Finn was zelfs verkleed als iemand uit de Airborne division van de Tweede Wereldoorlog. Ook hebben ze nog een heleboel andere dingen geleerd over de Tweede Wereldoorlog. Ze hadden super veel vragen aan Finn en zijn vader. Wat een ontzettend interessante en goede presentatie!14-10-2022
Sponsorloop

Alle kinderen hebben vrijdag 14 oktober meegedaan aan de sponsorloop van school. Met het geld dat de kinderen hiervoor hebben opgehaald, gaan we het schoolplein opknappen. Kijk maar eens naar de foto's hoe hard we ons best gedaan hebben om zoveel mogelijk rondjes te rennen.